Over So Typical

Ballonnen en vermaak

Het begon allemaal met een blauw hondje. Ingrid van Til, drijvende, creatieve kracht achter So Typical, beet zich vast in het maken van dat ballonnenhondje net zo lang tot die perfect was. Dat smaakte naar meer. Inmiddels heeft ze een scala aan ballonnenfiguren en voegt ze daar op verzoek nieuwe creaties aan toe. Als professionele ballonnenclown maakt ze in een handomdraai de mooiste figuren. Ondertussen vermaakt ze de aanwezige kinderen en tovert een lach op hun verwachtingsvolle gezichten. Met haar achtergrond als Gespecialiseerd Leerkracht weet ze hoe ze elk kind kan betrekken. Zo wordt ieder event een feestje voor iedereen.

Ingrid van Til als clown Gridje Giebel

Van schmink tot roetveegpiet Piet

De afgelopen jaren voegde So Typical steeds nieuwe activiteiten toe. Denk aan professioneel schminken, glittertattoos, de mooiste ballonnendecoraties, het beschilderen van zwangere buiken en het spelen van Zwarte Piet. Het is mogelijk om activiteiten te combineren, bespreek je wensen met So Typical.

Waarom juist So Typical?

So Typical levert entertainment voor kinderen en volwassenen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed vermaakt op ieder feestje en evenement. Dat doen we door activiteiten te bieden die tot in de puntjes verzorgd zijn en door persoonlijk contact te hebben met onze opdrachtgevers en de aanwezige (jonge) gasten. Je kunt rekenen op onze professionaliteit, kwaliteit en enthousiasme.

Ingrid van Til op de foto met tevreden kinderen

Over Ingrid van Til

Ingrid van Til werd in 1982 geboren in Eindhoven. In 1999 startte ze So Typical vanuit haar hobby ballonnen vouwen en haar liefde en plezier voor entertainment. Ze volgde de mbo-opleiding tot onderwijsassistent, ging daarna naar de PABO en rondde uiteindelijk met succes haar master Gespecialiseerd Leerkracht af. Tussendoor reisde zij samen met haar ballonnenfiguren de hele wereld af. Ze is moeder van twee kinderen (2013 en 2016).